workshop marker rijglijf borduren

20 april, 2019

published MAR 2019

Naast onze documentaire serie lanceren we onze eerste workshop met de bekende Community Dressing stijl. Op 20 April aanstaande gaan we leren hoe je een Marker rijglijf kunt borduren! Theodorus Johannes (Thijs Adriaans) leert je de basis, zodat je met een simpele techniek je eigen rijglijf kunt borduren.

 

Voor het maken van een Marker rijglijf heb je geen specifieke voorkennis nodig, maar een beetje ervaring met naald en draad is wel handig. Voor koffie, thee, een lichte vegetarische lunch en wat lekkers wordt gezorgd en ook borduurspullen liggen voor je klaar. Je ontvangt bij deelname een set naalden, garens, stofjes, borduurring en het basispatroon voor het maken van een rijglijf.

 

Mocht je wat borduurspullen betreft nog het e.e.a. zelf mee willen nemen dan mag dat uiteraard. Een eigen schaartje kan bijvoorbeeld handig zijn of misschien heb je behoefte aan je eigen naalden.

 

De bedoeling van de workshop is verdieping te bieden in het borduurwerk van de Marker rijglijfjes. De opzet van de middag is heel losjes en vooral bedoelt je te inspireren, dus ervaring is geen vereiste. De middag duurt van 11.00 uur tot 16.30 uur, om 17.00 uur wordt het gebouw afgesloten.

 

Locatie: Crafts Council Nederland, Lange Nieuwstraat 4, Utrecht

 

 

KOSTEN               studenten               DEELNEMERS

80,-

incl. btw

60,-

incl. btw

6 pers.

maximaal

inschrijven

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

mede mogelijk gemaakt door:

Na je inschrijving krijg je van ons per email een bevestiging en wordt een factuur aan je verstuurd. Je krijgt binnen twee werkdagen bericht van ons of je inschrijving geslaagd is. Annuleren kan kostenloos tot maximaal 7 dagen voor de workshop,

 

 

ABOUT

CONTACT

© FRAGMENTS 2018